Avantajul galeriilor de perdele telescopice

De câte ori te-ai enervat când a trebuit să montezi perdele în bucătărie dar fără succes, fiindcă bara de susținere tot timpul a alunecat și s-a prăbușit totul peste tine?

Alegerea galeriei de perdele nu este ceva foarte complicat, trebuie respectate doar câteva reguli simple: Consolele de montaj a galeriei de perdele trebuie ales astfel ca montajul în perete să fie cât mai simplă și realizabilă.

În cazul în care peretele nu este destul de rezistent pentru prinderea consolelor de susținere, trebuie aleasă altă variantă pentru perdele și draperii, cum ar fi șine de tavan, sau vitraj care se pot prinde direct pe tocul ferestrei.

Întotdeauna trebuie aleasă dimensiunea potrivită pentru galerii! Mai bine să fie cu 5 cm mai lungă decât să aveți probleme ulterior cu prinderea în perete.

În cazul în care nu sunteți sigur de dimensiune, alegeți galerii de perdele cu bara telescopică care ușor se poate adapta la dimensiunea necesară. În magazinele Diego veți găsi tot sprijinul pentru montarea perdelelor și draperiilor, de la galerii telescopice, șine de tavan până la bare de vitraj.

admin