Combinatoare agricole noi oferite spre vânzare

Spargerea bolovanilor pe terenul arat toamna este necesară înainte de semănat. Pentru această muncă agricultorul are nevoie de un combinator. Dacă căutați acest utilaj, trebuie să știți, că combinatoare agricole noi pot fi cumpărate din depozitul companiei Satex România, care se află în orașul Săcuieni Bihor, str. Libertății nr. 33.

Ca să vedeți utilajele expuse spre vânzare, nu trebuie să vă deplasați la depozit, numai să intrați pe site-ul satex.ro. În gama bogată de produse găsiți combinatoare agricole noi, dar și alte utilaje moderne, care vă poate ajuta la munca pe câmp, astfel acesta devine mult mai ușoară și aduce recoltă bogată.

Este și logic, semințele nu pot fi puse în sol plin cu bolovani, că nu se alege nimic din ele. Dar cu ajutorul utilajelor agricole această problemă se poate elimina ușor și repede. Cele mai multe combinatoare agricole noi sunt dotate cu diferite numere și tipuri de brațe, fiind adaptate atât tipului de sol, cât și puterii tractorului. Dar variază și adâncimea de lucru, asta asigură culisarea brațelor.

admin