Covoare pentru exterior rezistente în orice anotimp

Fiecare dintre noi dorește să petreacă cât mai mult timp în aer liber. Probabil pentru acest fapt sunt așa la modă terasele și foișoarele în cazul celor care au curte sau grădină. Cei care nu astfel de spații amenajează balconul să aibă puțină de intimitate dar cu senzația că sunt la iarbă verde.

Amenajarea acestor terase nu este foarte complicată, fiind de mărime mică, îți trebuie doar câțiva metri pătrați de pardoseală și o mobilă pentru grădină. Just, un covor pentru exterior este piesa care nu poate lipsi din lista de cumpărături. Covoarele exterioare sunt confecționate din materiale rezistente inclusiv la îngheț și dezgheț.

Bineînțeles că nu-i face bine dacă vei ține iarna sub gheață și vei începe să-l scuturi, dar dacă vei lăsa să se dezghețe singur, cu încălzirea vremii, nu va păți nimic. Un covor exterior are rolul de aduce un pic de căldură în spațiul pe care-l amenajezi.

Luând în considerare că este în exterior și se va murdări mai repede, este recomandat să alegi culori pe care nu se va observa orice pată. Sunt preferate culorile verzi, și gri care pot fi ușor combinate cu celelalte elemente din această oază de liniște.

admin