Cum tratăm infecția după aplicarea piercingului în ureche?

post tratament piercing

Ți s-a infectat gaura după ce ai aplicat un piercing ureche? Nu este nimic deosebit! Trebuie știut că orice intervenție făcută pe lobul urechii poate crea o infecție, inclusiv după aplicarea piercingului în ureche.

Urechea umană este foarte vascularizată, dacă prin rana creată la găurire se pătrund bacterii riscul de creare a puroiului este rapid și inevitabil. Lobul urechii se va inflama și se creează secreții specifice infecțiilor.

Ce este de făcut? Când infecția este gravă și la un stadiu avansat nu mai există scăpare, trebuie mers la un medic, care va prescrie un tratament specific infecțiilor, probabil pe bază de antibiotice.

Dacă este o infecție ușoară, se poate trata cu soluții post-tratament oferit de Studex. Dacă nu vrei să suferi și vrei să fi în siguranță la aplicarea piercingului în ureche, folosește sistemul de aplicare oferit de Studex, începând de la aparat de găurit și terminând cu soluțiile de post-tratament.

Dacă respecți riguros pașii recomandați, nu există nici un risc de infectare la aplicarea piercingului în ureche. Alege soluțiile sterile de la Studex!

admin