Efectele benefice Symbioflor

În viață facem de toate, fumăm, consumăm alcool, medicamente, antibiotici, steroizi, în urma cărora funcționarea florei intestinale este tulburată uneori. Pentru restabilirea echilibrului acestuia este recomandat de obicei consumul de pro- și prebiotice, dar acestea de multe ori nu sunt suficiente, astfel se merită completate cu Symbioflor.

O cură cu acesta se face timp de 4-5 luni de zile pentru a putea restabili flora bacteriană. Produsul Symbioflor puteți comanda de pe site-ul oncoshop.ro, și tot pe această pagină web veți găsi și dozarea acestuia. Comanda se face la numărul de telefon apărut pe pagină. Picăturile Symbioflor trebuiesc ținute la rece după desfacere.

Nu este voie, să fie administrate în lichid fierbinte. Vizitați pagina menționată mai sus în scopul achiziționării produsului Symbioflor, pentru că acesta vă ajută, dacă aveți probleme cu funcționarea florei intestinale! În acest webshop găsiți și foarte multe produse naturale, toate cu efect benefic asupra sănătății și pentru prevenirea bolilor.

admin