Enterosgel elimină metalele grele

Există diferite bacterii și agenți patogeni, care provoacă infecții intestinale, astfel făcând probleme de sănătate. Dar produsul Enterosgel distruge bacteriile E-coli, agenții patogeni, elimină metalele grele din organism, și ajută regenerarea mucoasei sistemului digestiv. Deci detoxifică în mod natural, fără să provoace daune organismului.

Ajută refacerea florei intestinale, distruge virușii. Enterosgel, după administrarea locală, trece prin tractul stomacal, intestinal, dar nu se absoarbe în mucoasă, ci absoarbe toate substanțele toxice, dăunătoare la fel, ca un burete, apoi după șapte-opt ore este eliminat din organism pe cale naturală.

Nu absoarbe componentele utile, ci facilitează absorbția substanțelor hrănitoare, a vitaminelor, astfel întărind sistemul imunitar. Este nevoie de Enterosgel, pentru că din cauza modului necorespunzător de viață, a efectelor deșeurilor industriale, a substanțelor nocive, a poluării mediului toxinele sunt cumulate în organism, și imunizarea acestuia se deteriorează.

admin