Extensii ca părul natural

Doamnele nu numai la ocazii speciale doresc să aibă o coafură perfectă, ci în toate zilele. Reprezintă o soluție ideală OxY extensie de păr pentru a avea un look perfect în orice moment. Pot fi purtate timp îndelungat aceste extensii, nu deteriorează scalpul sau firul de păr natural, deoarece sunt realizate 100% din păr natural.

Orice doamnă sau domnișoară își poate stiliza părul așa cum dorește cu ajutorul unui OxY extensie de păr, indiferent, dacă dorește, ca acesta să fie scurt, mediu sau lung. Astfel pot obține păr mai lung, mai mătăsos și mai voluminos, exact, ca la coafor. În câțiva pași simpli poate fi atașat OxY extensie de păr, datorită sistemului de prindere prevăzut cu clipsuri.

Dar și coafuri noi pot fi încercate, pentru că OxY extensie de păr se comportă ca părul natural. Asta înseamnă, că pot fi tăiate, vopsite, ondulate sau întinse cu placa. Din magazinul online oxyextensions.ro se pot cumpăra aceste produse minunate, la prețuri corecte. Încercați și Dumneavoastră aceste extensii!

admin