Mochetă groasă în camere cu trafic ușor

Când vine vorba de amenajarea camerelor în care nu există un trafic foarte ridicat, dar este necesară o pardoseală călduroasă, pufoasă atunci merită ales mocheta.

O mochetă groasă și pufoasă este o adevărată răsfățare pentru picioare! Pe această pardoseala te poți plimba fără probleme desculță fără a fi un pericol să te răcești.

Fiind o pardoseală călduroasă se potrivește perfect atât în dormitoare cât și în camera copiilor. Avantajele sunt evidente, ușor de montat, ușor de întreținut, cu durabilitate mare și perioadă de exploatare lungă.

Mocheta groasă însă nu este recomandat în încăperi unde există un trafic intens și există pericolul să se păteze, să se uzeze neuniform. Dacă vrei să montezi mochetă în living sau hol, atunci trebuie ales o variantă cu fire scurte și rezistentă la trafic.

Sunt variante modulare, cu care ușor poți acoperi suprafețe mari și la nevoie pot fi foarte ușor înlocuite porțiunile distruse. Nu este recomandat mochetă în băi sau bucătării, unde umezeală va distruge foarte repede materialul.

admin