Utilaje agricole moderne cu garanție de doi ani

Agricultorii lucrează din greu, și pentru a ușura puțin munca lor, este nevoie de utilaje. În depozitul din Săcuieni Bihor găsiți o gamă variată de utilaje agricole moderne, toate inovatoare și orientate spre viitor, fabricate de compania Satex. Aceste produse sunt disponibile și pentru antreprenorii mici și mijlocii.

Nu trebuie să fie convinși de utilitatea dezvoltării cei care lucrează sute de hectare, însă cantitatea și calitatea recoltei va dovedi, că au luat o decizie bună atunci, când au achiziționat utilaje agricole moderne. Compania Satex produce utilaje agricole purtate și tractate încă din anul 2000.

Toate utilajele au 2 ani de garanție de la producător, ceea ce demonstrează calitatea superioară al acestora. Ușurează munca agricultorilor aceste utilaje agricole moderne, deci se merită cumpărate. Pe site-ul satex.ro puteți vedea toată gama de produse, iar personal la depozit. Prelucrarea pământului devine mult mai ușoară și eficientă cu utilaje adecvate. Nu ezitați, ci cumpărați cât de repede utilajele, de care aveți nevoie!

admin