Vitamina B17 – eficienta asigurata

Suntem cei mai bogati atata timp, cat suntem sanatosi, insa aceasta stare se poate schimba de pe un minut pe altul. Si daca cineva este diagnostizat cu cancer, incearca pe toate caile, sa-si recapete sanatatea pierduta. Simultan cu tratamentele traditionale se poate administra si vitamina B17, o substanta naturala fabricata din nucleul samburelui de caise.

Aceasta vitamina diminua numarul celulelor canceroase, opreste proliferarea acestora sau le distruge in totalitate. Nu produce efecte secundare daunatoare, si daca se administreaza simultan cu curele obisnuite, poate diminua si efectele negative ale acestora. Tratamentul cu vitamina B17 timp de o singura luna de zile poate aduce rezultate impecabile.

Este cunoscuta si sub numele de Amigdalina sau Laetrile, si se poate comanda de pe site-ul cancertratament.info. Daca este utilizata impreuna cu vitamina C injectabila si cu solutie de bicarbonat, eficienta vitaminei B17 creste mult. Cautati pagina mentionata, si achizitionati aceasta vitamina minune!

admin